Третокласници от Клуб по предприемачество Нашият град“ към старозагорското СУ Максим

...
Третокласници от Клуб по предприемачество Нашият град“ към старозагорското СУ Максим
Коментари Харесай

Третокласници от СУ „Максим Горки“ гостуваха в Областна администрация

Третокласници от Клуб по предприемачество „ Нашият град “ към старозагорското СУ „ Максим Горки “ гостуваха през днешния ден в Областна администрация.

Те се срещнаха с регионалния шеф Иван Чолаков. Той им описа за целите на регионалния управител и за работата на екипа, който той ръководи. Г-н Чолаков ги срещна с обитаемоте места в Старозагорска област и със отговорностите, които той има като представител на държавната власт на локално равнище. 

Децата изслушаха с интерес неговия роман и зададоха десетки въпроси, които ги вълнуват. Малките посетители демонстрираха отлични знания за Стара Загора. Те споделиха, че обичат своя град и желаят той да е по-чист, да има повече спортни и детски площадки. Децата бяха единомислещи, че всички дружно би трябвало да пазим града си и да се грижим за него. 

Областният шеф предложения учениците в своя кабинет и си направи фотография с тях. След това те разгледаха огромната заседателна зала, в която се организират съвещания и значими срещи. Впечатлени от видяното, третокласниците изявиха предпочитание да дойдат още веднъж, с цел да научат още неща за работата на администрацията. Някои от тях дори обявиха, че като пораснат и завършат висшето си обучение, желаят да работят тъкмо тук. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР